Kontorsstädning kostar olika under olika tider


Vi tar  betalt per timme och det kan kosta mellan 200 kronor och 550 kronor exklusive moms. Vad som påverkar priset mest är när du vill att kontoret ska städas. Det skiljer sig nämligen på vardagar, kvällar och helger. Det bästa för er är ett städschema som inte stör er under arbetstid, eller hur? Då kanske det är värt att betala extra för att få städningen gjord när ingen är på kontoret. Vi tar  extra betalt efter kl 17.00. Om det är på morgonen kan det kosta mer innan kl 07.00 eller 06.00.


Faktorer som påverkar priset


Förutom vilken dag och vilken tid på dygnet som ni väljer att få kontoret städat, så finns det andra faktorer som påverkar prislappen. Det kan till exempel handla om:


Storleken på lokalen


Antal badrum och kök

De tar längre tid att städa, så ju fler ni har, desto mer kostar det.


Olika material

Har ni till exempel heltäckningsmatta och speglar tar dessa längre tid att städa.


Hur ofta städningen sker

Vi på Dino Städ sr erbjuder mängdrabatt om du beställer städning flera gånger i veckan, eller en mer omfattande städning per tillfälle.Tilläggstjänster utöver kontorsstäd


Dino Städ erbjuder flera tilläggstjänster som exempelvis diskning, fönsterputs, handdukstvätt, rengöring av kaffemaskiner, hantering av material till återvinning. Ibland ingår sådana tjänster i avtalet när ni beställer kontorsstäd, annars kostar det extra.
Hemstädning priser

Pris för hemstädning varierar stort mellan olika städbolag. Pris per timme liggermellan 170 kr och 400 kr i timmen, efter RUT-avdrag. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så berätta vi mera

unsplash